Denna sektion är för tillfället avstängd/nedbantad på grund av att vad som här tidigare puplicerats angående utvalda medlemmar av den Svenska Scienetologikyrkan, av vissa självupptagna, narcissistiska, auktoritära och diktatoriska Scientologer ansetts vara så pass avslöjande för vad för sorts högervriden och fascistiod sekt de är, att de hotat med polisanmälan och åtal för förtal av vad jag här tidigare skrivit. För att tills vidare mota denna "högervridna och fascistoida Olle i grind" så har jag valt att tills vidare "släcka ner denna sidan" tills dess att jag redigerat om materialet så att det passar vår nuvarande så kallade "demokratiska" samhällsåsikt att sanningen EJ får framföras utan att därför kallas för FÖRTAL trots att åsiktsfrihet och yttrandefrihet påstås ingå i nuvarande "demokratikoncept"... !?

Nytt material kommer snart.....

Tills dess... håll till godo med detta lilla bidrag till ökad demokrati och minskad högervridning!


Innehåll Politisk Dagbok Charlies Sajberhem
Scientology - Dianetik
  En studie i cynisk och systematisk hjärntvätt och högerextremism.  
   
 
  Scientologi/Scientology är en mycket farlig "trosföreställning" där människor systematiskt manipuleras och hjärntvättas till att utplåna sin egen personlighet och kritiklöst låta sig styras av denna fullständigt sinnesslöa och känslokalla övermänniskoideologi.

Av ren nyfikenhet så läste jag Ron L Hubbards bok -Dianetik/Dianetics- en gång i början av 80-talet och upptäckte då att hela hans "teologiska sektbygge" endast var ett osammanhängande sammelsurium av modern psykologi-psykiatri, österländsk filosofi, science fiction, och alltihop kryddat med elitistiska-högerextrema-borgerliga värderingar,,, inte alls olika Nazismens värderingar och fullständigt sinnesjuka människosyn.

Tyvärr har jag ännu ej haft möjlighet att läsa deras "hemliga" skrifter vilka "läckte" ut för några år sedan, men jag vet att i dom står bland annat(lite förenklat beskrivet här), att vi alla har "små gröna gubbar" som kommer utifrån rymden och som bor inne i huvudet på oss och som ställer till med psykiska sjukdomar och annat intelligensbefriat dravel. (Pust-Stön-Frust!)

Scientologerna bedriver även "narkomanvård"(med statens och regeringens goda minne!) under namnet Narconon, vilket enbart är ett synnerligen utstuderat sätt att knyta sårbara och utsatta människor till sig, samtidigt som man tjänar grova pengar på folks olycka.
Där kan dom obehindrat hjärntvätta vilsna och osäkra människor precis i den riktning dom vill,
samtidigt som dom får feta miljonkontrakt av staten !

Man drar sig inte för att förfölja - trakassera - och förtala människor som har hoppat av sekten.
Sammantaget är Scientologi/Scientology och Dianetik/Dianetics något som ständigt måste skärskådas med kritiska ögon, och aldrig lämnas att härja fritt ute i samhället utan mothugg.
Och detta på grund av att Scientologi/Scientology inte bara handlar om någon "harmlös" form av "religion", utan först och främst på grund av att dom vill skaffa sig inflytande över politiska och ekonomiska maktinstrument.

Enligt grundaren Ron L Hubbard så är alla dom som kritiserar Scientologi/Scientology, fiender
som måste bekämpas med alla till buds stående medel,,, Förtal-Förföljelse-Trakasserier-Hot osv.
Målet för Scientologi/Scientology är som för alla totalitära och diktatoriska system oavsett om dom är politiska-ekonomiska eller religiösa, nämligen att slutligen lyckas uppnå världsherravälde där man har total kontroll över alla råvaror-resurser och människor på planeten.

Gör gärna en visit på dom sidor som länkarna nedan leder till, där hittar du nödvändig analys och kritik av Scientologi/Scientology och Dianetik/Dianetics. Studera särskilt sidan om Lisa Mc Pherson som dog i sviterna efter hjärntvätt och misshandel av Scientologer. SKRÄMMANDE LÄSNING MIN GODE VÄN !!!


Egna erfarenheter av Scientologi/Scientology - Dianetik/Dianetics.

 

Uppraggad av Scientologer...

Alla visste ju att scientologerna brukade gå omkring i Östra Nordstaden och "ragga" upp folk som dom ansåg behövde deras "hjälp" till ett bättre liv. Sagt och gjort,,, jag knallade ner dit och fick rätt snart syn på en kille som hade varit framme och försökt övertala mig vid ett tidigare tillfälle.
Det var ju inte särskilt svårt att få honom att komma fram och göra ett försök, eftersom det ju
bara gällde att hålla sig i närheten av honom en liten stund, och inte verka alltför intresserad
av hans existens.

Jodå,,, ansåg jag vid hans förfrågning om det kunde vara intressant att göra ett litet test,,,,
"Det kunde väl vara kul att testa sig och få veta lite mer om sig själv, tyckte jag i min självpålagda "naiva ovetande svensson mentalitet",,,

Så vi knallade iväg till deras "kyrka" längre bort mot Stenpiren till,,,

Väl där så blev jag satt i ett speciellt rum där det redan satt 4-5 andra "uppraggade klienter",,,
Här fick jag ett formulär med ca:200 frågor som jag skulle fylla i åt dom.
Vissa frågor var rätt oskyldiga medans andra var högst personliga,,, frågor där svaren skulle ha blivit lagda under sekretess om det varit en statlig myndighet eller sjukvården som ställt dom.

Under tiden vi satt där och kryssade i formuläret så satt det två stycken "utbildade scientologer" och"övervakde" oss så att allt gick rätt till,,, (enligt deras totalitära synsätt alltså,,,)
Kom vi med kritiska frågor om vissa av frågeställningarna, så blev vi "tillrättavisade" av dessa "övervakare",,, (capos,politruker,
förf anm.)

När formulären var färdiga så kom det en tjej från ett annat rum och hämtade dom för att gå och som hon sade: "Rätta" dom,,, Jo man tackar ju ! Skönt och veta att det finns folk som vet vad som är "rätt" och vad som är "fel" !

Under tiden som våra svar "Rättades", så blev vi ledda till ett annat rum där vi skulle få se en film.
Det här rummet var möblerat och anordnat som följer:
På ena kortväggen satt en relativt stor bioduk där filmen uppenbarligen skulle förevisas,,,
Ute i rummet stod bänkar uppställda ungefär som i en kyrka, där församlingen sitter på rad efter rad för att lyssna till översteprästens mässande.
Vid vänstra långväggen stod något som närmast kan liknas vid ett altare, där det stod ett par kandelabrar och låg någon bok av något slag. På väggen över detta "altare" så hängde det en bild på Scientologins och Dianetikens grundare Ron L Hubbard.
Allting var med andra ord inrättat för dyrkan av RLH som den ende sanne Guden.
Belysningen var nedtonad och skulle uppenbarligen ge ett ödesmättat och andaktsfullt intryck,
och tydligen försöka försätta ossalla i hänförelse och ödmjuk underdånighet.
(fast där sket dom sig ju rejält i mitt fall!)

Sen började filmen,,, och den bestod mest i en massa bilder på vulkaner som erupterade,
samtidigt som en dov maskulin reklamfilmsstämma talade om hur bra livet skulle bli om vi bara valde den "rätta vägen", genomgick "auditeringar", och anslöt oss till Scientologin.
Man hade även filmat medlemmar ur kyrkan som precis som i Jehovas Vittnens reklambroschyrer spankulerade omkring i det "Scientologiska paradiset",,, Allting var upplagt som i en reklamfilm och var även menat att fungera på samma manipulativa sätt,,, det vill säga,,, ytliga floskler, och ett underförstått budskap om att,,, "Kom till oss så blir allting så bra så bra !"
Och gör du inte det så återstår bara jämmer och elände,,,, SUCK !
(Känns resonemanget bekant kanske,,,? Det är samma dravel som dagligen kommer ur predikstolar, politiska talarstolar, direktörsrum mm.)

När filmen väl var genomliden så fick vi gå till olika rum där det satt olika personer som nu hade gått igenom våra "rättade" formulär. Själv fick jag en tjej på ca:20år som skulle tala om för mig "hur det hade gått". "Facit" bestod i ett slags linjediagram eller kurva, som visade på dom "bra" saker, och så klart dom "dåliga" saker som upptäckts i min personlighet.
Det såg ut ungefär som om du tänker dig ett liggande A4 papper, där det mitt på papperet fanns en linje för 0 (noll),,, sen fanns där en skala upp och en skala neråt på papperet,,, "uppåt" var "bra" resultat, och "neråt" var alltså ett "dåligt" resultat.

Nåväl,,, Enligt tjejen framför mig så hade jag "förvånansvärt" bra resultat !
(Åh fan? Stackars dom andra djävlarna då,,, hånlog jag i mjugg.)
Det fanns egentligen bara en negativ aspekt i min personlighet hade hon kommit fram till,,,

(Gu´va´skönt tänkte jag lättad ! Hopp finnes ännu ,,, Men så blev jag genast orolig,,, tänk om det är nåt farligt fel jag har,,, Kommer jag kanske att dö,,, eller bli förlamad,,,?
Eller är jag bara helt enkelt dum i huvet ?)

-Jag ser här på diagrammet att du är väldigt "kritiskt" lagd och att du gärna "ifrågasätter" din omgivning och samhället,,, och det är ju inte bra alls, då det kan leda till problem med ditt umgänge med människor och möjligheten att kunna verka smidigt i samhället,,, sade hon sedan. (Aha tänkte jag,,, inget värre alltså!) (jmfr "Social kompetens")

Vad jag sade var: Ja det är väl klart att man måste vara kritiskt lagd, och våga ifrågasätta saker och ting eftersom samhället är fullt av individer och olika skumma sekter som vill utnyttja en för sina egna syften, och blåsa en på mina surt förvärvade stålar.

Och djävlar i havet vad hon studsade till när jag sade detta !

Hon blev väl aningen bragt ur fattningen av detta uttalande, men hon var uppenbarligen så hjärntvättad till att köra sin "pitch" att hon inte klarade av att gå ifrån detta inövade manus,
utan hejdlöst körde vidare enligt manualen, som om ingenting hänt !

-Vi har väldigt bra kurser och auditeringar som du kan få gå, för att som hon sade,
"komma till rätta" med mina "problem".

Och jag som i min erbarmliga enfald aldrig upplevt detta som ett problem !

-Du kan få ett par auditeringar gratis, men sen kostar det lite pengar om man vill fortsätta,,,

Sen drog hon en rätt lång harang om olika kurser och auditeringar man kunde gå, samt det mycket intressanta faktum att dom kunde hjälpa en att få banklån för att betala dessa kurser.
(jo,,, jo,,,! Så generöst då !)

Vid det här laget hade jag sett och hört tillräckligt och ansåg att hennes hjärntvättade och förkrympta lilla hjärna redan hade hasplat ur sig tillräckligt med mental dynga, så jag bad henne att ta och stoppa upp Scientologin, Dianetiken, och sin husgud RLH i sitt bruna fascistoida arsele och fara åt helvete !

Denna gången studsade hon ännu högre, och blev helt mållös,,, dom är ju inte vana vid den formen av gensvar från "klinterna", eftersom dom flesta som följer med till deras "tester", tråkigt nog är alldeles för naiva och osäkra för att våga opponera sig och ifrågasätta saker och ting.

Sen knallade jag helt frankt ut därifrån eftersom jag inte var intresserad av att skuldsätta mig för flera hundra tusen kronor, bara för att sitta och hålla i par "kattmatsburkar" och "lätta mitt hjärta" för några imbecilla idioter som uppenbarligen bara var ute efter mina pengar, och för att använda
mig som livegen träl för att sprida sitt "budskap" vidare.

..............

Här fanns tidigare det avsnitt om en högt uppsatt Scientolog i Göteborg som hotade med polisanmälan och åtal för förtal om jag ej tog bort de faktauppgifter jag här skrev om honom!!!


Kom ihåg,,, Låt inte andra tänka åt dig,,, analysera, begrunda och TÄNK SJÄLV !!!
Viktiga länkar till Kritik och analys av Scientology och Dianetics !
http://www.lisamcpherson.org
 
http://www.factnet.org/Scientology/dianetics.html http://www.xenu.net http://www.demon.co.uk/castle/scientology.html
     
http://www.scientology-lies.com   http://www.xenu-city.net

Innehåll Politisk Dagbok Charlies Sajberhem

Knep och Knåpyrajt:

Sir Charles Production.Inc
Kontakta webmaster 
Kontakta Webmaster 
Skriv några rader i gästboken
Skriv ett par rader i Gästboken
Du är besökare nr:

sedan starten 2001